Jong Cantabile brengt "15 Shades of Music"

Steenokkerzeel - Het kinder- en jeugdkoor Jong Cantabile brengt 15 shades of music onder leiding van Nausikaa Droste en Jan Deglinne op 25 en 26 mei in GC De Corren. Een enthousiaste live band zal voor de nodige muzikale ondersteuning zorgen.

"Onze kinderen en jongeren  brengen (eigen) versies en medleys in diverse muziekstijlen", zegt Gerda Stroobants van Jong Cantabile. "Uitdagende nummers van bekende stijliconen worden schitterend gecoverd en meerstemmig gezongen. Met de daarbij passende choreografie en dans wordt een spetterende onvergetelijke show op de planken gezet. De reggae, pop, schlager, disco, heavy metal en tal van andere stijlen,  zullen het podium afdenderen en het publiek onderdompelen in hun specifiek ritme en beat. Er is dus geen vast thema terug te vinden. De ware uitdaging voor de jongeren is om bij elk lied te switchen naar een ander ritme, eigen aan een andere muziekstijl."

Opvoeringen op zaterdag 25 mei om 19u30 en zondag 26 mei om 15u30 in GC De Corren, Van Frachenlaan 24 te Steenokkerzeel.
Kaarten kosten 10 euro, voor kinderen tem 6 jaar 5 euro.
Kaarten zijn te reserveren via rijmenams_geert@hotmail.com.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio