Auto knalt op landbouwvoertuig

Foto: Dominique Jauquet

Oostende - Op de Gistelsesteenweg in Oostendegebeurde dinsdagmorgen een zwaar verkeersongeval. Een personenwagen botste er op een landbouwvoertuig. Beide bestuurders kwamen er met de schrik van af.

Het ongeval gebeurde rond 11.30uur, ter hoogte van de brug van de Groene 62. De chauffeur van een verreiker, geladen met stro, kwam vanuit de Snaaskerkestraat de Gistelsesteenweg opgereden, maar merkte daarbij een personenwagen, die richting Gistel reed, niet op.

De bestuurder van de Opel Corsa kon een aanrijding niet meer vermijden en knalde pal op de grijparm van het landbouwvoertuig. Beide bestuurders bleven ongedeerd, maar de schade aan de auto was aanzienlijk.

De politie kwam ter plaatse om de vaststellingen te doen van het ongeval. Het verkeer moest tijdelijk over één rijstrook.

Het is het tweede ongeval op de Gistelsesteenweg in acht dagen tijd. Vorige week maandag gebeurde een gelijkaardig ongeval ter hoogte van de Grintweg. Toen had een personenwagen een motorrijder niet opgemerkt toen hij via de Polderdijk de Gistelsesteenweg opreed. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio