CD&V heeft provincielijst klaar

Oudenburg - De volledige CD&V-lijst voor de provinicieraadsverkiezingen in het district Oostende is klaar. Regiovoorzitter Pieter Vanhessche uit Oudenburg is tevreden. 'Met deze lijst zetten we sterk in op de verjonging en vernieuwing van onze partij in de regio Oostende'.

  Lijsttrekker Annie Cool is beroepshalve schepen in Gistel en privésecretaris van Vlaams minister Hilde Crevits. Kristof Vermeire (38) uit Bredene staat op de tweede plaats. Hij is fractieleider in de gemeenteraad en werkt op het kabinet van de West-Vlaamse gouverneur Carl Decaluwé. Op de derde plaats staat uittredend provinicieraadslid en schepen in Oostende Hilde Veulemans (56).


De vierde plaats wordt ingenomen door het Middelkerkse gemeenteraadslid Katrien Goemaere (35). Samen met haar man runt zij een landbouwbedrijf. Op vijf staat Koen Pattyn (41). Hij is OCMW-Voorzitter in Ichtegem en werkt beroepshalve als diensthoofd kantorennet bij CM Oostende. Véronique Defruyt (49) uit De Haan staat op de zesde plaats. Zij is regionaal ondervoorzitter van CD&V en beroepshalve is zij aan de slag als medisch secretaresse in de ziekenhuizen van Knokke en Blankenberge.


Op de zevende plaats prijkt met Kelly Osaer (28) een jongere uit Gistel. Zij werkt momenteel op het kabinet van staatssecretaris Hendrik Bogaert waar ze de relaties met het parlement en de ministerraad verzorgt.?Op de achtste plaats staat Wim Desender (42) uit Middelkerke. Hij is voorzitter van de lokale CD&V-afdeling en tevens regionaal ondervoorzitter van de partij. Beroepshalve runt hij de VDK-bank in Westende. Vlaams Volksvertegenwoordiger Johan Verstreken (48) uit Oostende zal de lijst duwen.


Regiovoorzitter Pieter Vanhessche: 'Met deze lijst zetten we sterk in op de verjonging en vernieuwing van onze partij in de regio Oostende. Deze frisse ploeg, onder leiding van Annie Cool, is bijzonder enthousiast en zal er voluit voor gaan. We mikken als CD&V op minstens 2 zetels. Het provinciale niveau is voor onze regio bijzonder belangrijk, onder meer op het gebied van toerisme'.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio