Open VLD start provinciale pré-campagne

Open VLD start provinciale pré-campagne

Foto: if

Ichtegem - Open VLD heeft het startschot van haar pré-campagne voor de provincieraadsverkiezingen gegeven. Op heel wat plaatsen in de regio worden windmolentjes met de slogan 'Geen wind maken... DOEN!' worden uitgedeeld.

 
'De slogan 'Geen wind maken...DOEN!' is niet toevallig gekozen. We willen duidelijk maken dat Open Vld ook in de provincie niet aan de zijlijn wil staan toekijken, maar haar bijdrage wil leveren tot een goed bestuur', zegt Anthony Dumarey, die bij de provincieraadsverkiezingen van 14 oktober voor Open Vld lijsttrekker is in het kanton Oostende-Gistel.

Alle gemeenten van dat kanton hebben een kandidaat op de lijst: naast lijsttrekker Anthony Dumarey uit Oudenburg, Karin Dobbelaere (2de plaats) en Sarah Tommelein-Schotte (5de plaats) uit Oostende, Carine De Jonghe (3de plaats) en Geert Galle (8ste plaats) uit Middelkerke, Sofie Rouzée (4de plaats) uit De Haan, Danny Jamart (6de plaats) uit Bredene, Natascha Mylle (7de plaats) uit Ichtegem en lijstduwer Johan Kerckhof uit Gistel. Het campagneteam van Open Vld doet ook al die gemeenten aan.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio