Opening stadskantoor AC Aen den Hoorn

Zoutleeuw - Het straatbeeld van Zoutleeuw-centrum is de laatste jaren grondig gewijzigd. Het prachtige Aen den Hoorn langs de Sint-Truidensesteenweg is een nieuwe blikvanger. Zondag is de opening met feest voor iedere Leeuwenaar.

Het voorbije jaar hebben zowat alle bewoners hun intrek genomen in de appartementen en werden de handelsruimtes ingevuld. Enkel de benedenverdieping aan de achterzijde van het gebouw stond leeg. Vanaf dinsdag 3 oktober wordt dit het kloppend hart van de stadsadministratie.

Daarom worden op zondag 1 oktober vanaf 13.30 uur de deuren van het nieuwe administratief centrum wagenwijd open gezet voor een eerste kennismaking met de nieuwe infrastructuur. Alle inwoners zijn welkom om “het nieuwe stadhuis” vrij  te bezoeken.

Daarnaast wil het stadsbestuur van de inhuldiging van Aen den Hoorn een feest maken voor alle inwoners van Zoutleeuw. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk inwoners van Zoutleeuw en de deelgemeentes samen te brengen voor een leuke en gevarieerde namiddag in de omgeving van het nieuwe administratieve centrum. Dat kan op het “dambordplein” en het pleintje voor GC De Passant.

Met een verenigingenbeurs krijgen Zoutleeuwse verenigingen een unieke kans om alle inwoners kennis te laten maken met hun werking. Dankzij Cirk Publiek zal circus in al zijn vormen in de kijker staan met workshops en doorlopende animatie. Foodtrucks en streekproducten zijn ter plaatse, een kermismolen brengt klein en groot in kermissfeer en optredens zorgen voor sfeer en ambiance. 

De namiddag sluit met een optreden van Fons en die van ons om 16 uur, de origineelste hit machine en partyband van Vlaanderen en met een Happy Hour van 16.30 tot 17.30 uur. 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio