Driehonderd bomen voor een groenere aarde

Rotary Landen wordt iets groener

Rotary Landen wordt iets groener

Foto: if

Landen - Rotary heeft naast haar ondersteuningsprogramma’s voor de hulpbehoevende en haar jeugduitwisselingsprogramma’s een nieuw item toegevoegd aan haar werking. Op de internationale Conventie in Atlanta heeft Rotary de actie “groene aarde” wereldwijd toegevoegd aan haar werking. De Landense afdeling, samen met andere afdelingen plant daarom 300 bomen.

De Rotaryclubs  van Aarschot, Tienen, Diest, Landen , Linter-Getedal en St Truiden doen een boomplantactie  i.s.m. Natuurpunt. De bedoeling is dat er ieder jaar rond 18 november een boomplantactie georganiseerd zal worden.

De Rotaryzone , omvattende Aarschot, Tienen, Diest, Landen, Linter, Geetbets en St Truiden zal op zaterdag 18 november tussen 11 en 16 uur i.s.m. natuurpunt ( Geetbets –Kortenaken) de boomplantactie finaliseren waarop iedereen van harte welkom is. In het natuurgebied Aronsthoek – dreef Terlenen te Geetbets ( Grazen) zullen er 300 bomen geplant worden.

Naast diverse info-standen zal de bezoeker ook een wandeling kunnen maken in het natuurgebied Aronsthoek, waarna iedereen kan genieten van een hapje en een tapje voor het goede doel.

wanneer: zaterdag 18 november van 11 tot 16 uur

waar: Dreef kasteel Terlenen, Verdaelstraat Geetbets

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio