Opnieuw nationale duurzaamheidsaward voor Kasteelhoeve Wange

Philip Van Kelst is CSR professional van het jaar 2017

Philip Van Kelst is CSR professional van het jaar 2017

Foto: Dirk Lambrechts

Landen - Kasteelhoeve Wange won onlangs opnieuw een belangrijke nationale duurzaamheidsaward. Philip Van Kelst, grondlegger van de Kasteelhoeve, werd tot CSR professional of the year 2017 gekroond.

Deze titel wordt door Time for Society elk jaar uitgereikt aan een ondernemer of manager binnen een Belgische KMO en een groot bedrijf die zich onderscheidt op vlak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (of Corporate Social Responsibility). Deze ondernemers speelt binnen zijn bedrijf een belangrijke MVO-rol spelen als motivator, inspirator en implementator. 105 Belgische bedrijven leverden een dossier in. De negenkoppige jury uit de bedrijfswereld, onder het voorzitterschap van Fons Leroy, Gedelegeerd Bestuurder VDAB, beoordeelde de dossiers. Hun stem telde voor 60% mee. Ook het groter publiek kon stemmen. Na een online voting door meer dan 3.000 stemmers via de website van magazine Trends/Tendances, konden de 260 aanwezigen in de zaal hun definitieve stem uitbrengen

De jury: “Philip en Kasteelhoeve Wange voeren een open en transparant MVO-beleid met een sterke focus op inclusie. Daarenboven was duurzaamheid en zorg voor het milieu van bij de start een van de kernwaarden. Hiermee is Philip een voorbeeld voor zijn sector!”

Philip Van Kelst:  “Sinds het ontstaan van Kasteelhoeve Wange hebben we ingezet op duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat was een fundamentele keuze, ook op financieel vlak. Het is soms een eenzame en beangstigende weg geweest, maar het doet deugd dat we nu een echte community achter ons hebben. Mensen geloven in ons en verbinden zich met ons. Deze prijs is een erkenning, ook voor al deze partners!”

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio