Winterlanden in Victoriaanse tijd van Charles Dickens

Winterlanden in Victoriaanse tijd van Charles Dickens

Winterlanden toen de kerstboom nog iets groter was Foto: dll

Landen - Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 14 december wintert het in Landen voor de vijfde editie van Winterlanden op het Stationsplein. Animatie, kerstmarkt, dolle pret voor kinderen, enz…

Een weekend lang kan je flanneren lang het stemmige winterdorp. Deze keer vindt het kerstgebeuren er plaats in de sfeer van de Victoriaanse tijd van Charles Dickens en Ebenezer Scrooge. In het hart van het dorp staat een overdekte kunstschaatsbaan.

Op vrijdag 14december opent Winterlanden en de kerstmarkt om 16uur. Vanaf 19.30 uur komt Jonas van Esch de sfeer versterken met zijn accordeon.

Op zaterdag 15 december start de kerstmarkt vanaf 14 uur. Er is tevens een meet & greet met kabouter Plob. Van 15.30 tot 18.30 uur is er een doorlopende voorstelling van het kindertheaterstuk “Ooh wilgenboom”. Vanaf 16 uur is Charles Dickens de draaiorgelartiest. Vanaf 20 uur is er muziek en dans met “ballerina in snowglobe”.

Ook op zondag 16 december start de kerstmarkt om 14 uur . Vanaf 15 uur is Charles Dickens deze keer de goochelaar. Vanaf 16 uur is er zang met de Charles DickensLadies.

wanneer: vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december

waar: Stationsplein

prijs: gratis

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio