Vierhonderd kinderen verwacht op Buitenspeeldag

Vierhonderd kinderen verwacht op Buitenspeeldag

Foto: if

Zoutleeuw - De Buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon en de Vlaamse Overheid en wordt op woensdag 24 april al voor de twaalfde keer georganiseerd Aen den Hoorn en in het stadspark. Je kan er naar welbelieven in- en uitlopen

Op die dag gaan zowel Nickelodeon als Ketnet en VTM KZoom een hele namiddag op “zwart”’. Overal in Vlaanderen worden buiten activiteiten georganiseerd waarin kinderen en jongeren al hun energie kwijt kunnen.

De voorbije edities zijn telkens toch meer dan vierhonderd kinderen komen spelen in Zoutleeuw. Dit jaar rekenen de organisatoren op mooi weer en hopen dit aantal deelnemers zeker te kunnen evenaren.

De activiteiten vinden plaats op het plein Aen den Hoorn en vooraan in het stadspark. Op die manier worden de prachtige speeltuigen aan GC De Passant, en ook het skateterrein geïntegreerd in de speelruimte.

Stevig te ravotten in de buitenlucht kan op de springkastelen en het skatepark. Je kan ook terecht voor een wedstrijdje voetbal of badminton, om te dansen, te springen en nog zoveel meer…

 

Waar: stadspark Zoutleeuw – Plein Aen den Hoorn (ingang langs Vincent Betsstraat of langs Sint-Truidensesteenweg)

Wanneer: woensdag 24 april van 13 tot 17 uur

Prijs: gratis

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio