Ontbijt voor de jeugdbewegingen

Landen - Het stadsbestuur nodigt naar aanleiding van de Dag van de Jeugdbeweging, alle leden van de jeugdbewegingen uit voor een ontbijt.

De Dag van de Jeugdbeweging kan in Vlaanderen jaar na jaar rekenen op heel wat belangstelling. Zowel kinderen als leiding trekken hun uniform aan om naar school of het werk te gaan. Het is het moment bij uitstek om te laten zien hoe trots zij zijn op hun jeugdbeweging.

Het stadsbestuur van Landen wil, in samenwerking met de jeugdverenigingsraad, deze jongeren extra bedanken voor het grote engagement die ze leveren. “Dankzij hun waardevolle inzet kunnen heel wat kinderen en jongeren wekelijks genieten van spel en avontuur”, zegt schepen van Jeugd Saartje Ieven (L’anders).

Alle leden en leiding in uniform kunnen op vrijdag 18 oktober tussen 6.30 uur en 8.30 uur genieten van een gezellig ontbijtbuffet in het Sociaal Huis of het schoolgebouw van GO Walshoutem. De jongeren die er niet geraken, kunnen achteraf hun ontbijtpakket afhalen op de jeugddienst van Landen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio