Vijftiende editie van de jaarlijkse wereldmarkt

Landen - Op zondag 10 november organiseert de Gemeentelijke raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS) de jaarlijkse Wereldmarkt. Het is de vijftiende editie.

Je kan tijdens de wereldmarkt kennis maken met de leden van de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS) en andere gemotiveerde Landenaren die zich inzetten voor ontwikkelingssamenwerking en duurzame en eerlijke handel. Je komt er heel wat te weten over de projecten van de verenigingen in het Zuiden. Drankjes, taart en kerstgeschenkje staan in de aanbieding.

“Ik kijk er naar uit om samen met de leden van de GROS mijn schouders te steken onder de organisatie van de Wereldmarkt”, zegt schepen van ontwikkelingssamenwerking Eddy Vandenbosch (L’anders). “Het is een plezier om met deze gemotiveerde ploeg te werken. Ze weten er telkens een succesvol evenement van te maken. Ook kijk ik uit naar het optreden van Los Callejeros, en Leuvense band met een eigenzinnige en wereldse sound. Zij stonden in het verleden al op heel wat wereldfeesten en kunnen met hun ervaring zorgen voor een heus Zuiders volksfeest.”

De leden van de GROS en het college van burgemeester en schepenen hopen opnieuw op heel wat bezoekers. De Wereldmarkt opent haar deuren om 14 uur in domein ’t Park.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio