Bomen planten en een hart voor het klimaat

Bomen planten en een hart voor het klimaat

Foto: if

Landen - Bomen zorgen voor duurzame opslag van CO2 en zijn van onschatbare waarde voor mens en natuur. Op 14 en 15 december planten wij in Landen ruim 3400 bomen op een perceel langs de E40, telkens van 14 tot 17 uur.

Saartje Ieven (L’anders), schepen van leefmilieu, lanceert een warme oproep: “Bomen planten, dat helpt! Samen ergens voor gaan, dat helpt ook! Doe daarom mee met onze boomplantactie. Wij planten volgend weekend ruim 3400 bomen langs de E40. Alle helpende handen zijn daarbij meer dan welkom! Rij richting Hannuit, neem voorbij de lichten de eerste veldweg links en volg de signalisatie.”

Je zorgt best voor stevige schoenen en als het kan een spade. Saartje vraagt ook aan de Landenaren om de affiche uit de Licht op Landen uit te knippen en voor het raam te hangen.

Saartje lanceert meteen een tweede oproep: “Op maandagavond 16 december verwelkomen wij alle inwoners en verenigingen die zich actief willen inzetten voor klimaat en duurzaamheid. Afspraak om 20 uur in de refter van het sociaal huis.”

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio