Speelterreinen gaan weer open

Landen - Saartje Ieven (Landers), bevoegd voor jeugd deelt mee dat de speeltuinen in Landen weer openen.

Saartje Ieven: Wij zijn heel blij te kunnen meedelen dat de speeltuinen in Landen vanaf donderdag 28 mei opnieuw open gaan. De grote speeltuin in de Beemden wordt enkel op bepaalde dagen opengesteld, nl. op woensdag, zaterdag en zondag, telkens van 13 tot 18 uur. Op Pinkstermaandag voorzien we een extra openingsnamiddag van 13 tot 18 uur. Kleine helden tot en met 12 jaar kunnen zo weer buiten gaan spelen!”

“De veiligheidsvoorschriften laten maximum 20 kinderen tegelijk toe op een speelterrein. We vragen de ouders om op een veilige afstand (min. 1,5m) van elkaar te wachten en de handen van de kinderen voor en na het spelen te wassen. We rekenen op de burgerzin van iedereen die aanwezig is.”

In de Beemden is er een aparte in- en uitgang voorzien. De speeltuin betreden is enkel mogelijk via de parking van de Rietgors. Een begeleider helpt je ter plaatse verder. Speelgoed mag worden meegenomen, maar mag enkel binnen eenzelfde gezin worden gebruikt. Indien er al 20 kinderen in een speeltuin aanwezig zijn, vraagt het stadsbestuur om je beurt af te wachten. Zo blijft het spelen veilig voor iedereen, voor jong en oud.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio