Sociale Woningen Landen bouwde zes nieuwe woningen

Bouwproject met sociale woningen in Halle-Booienhoven beëindigd

Foto: Dirk Lambrechts

Landen - De voorzitter van de Sociale Woningen Landen, Georges Debref, deelt mee dat het bouwproject met zes nieuwe woningen, gelegen aan de Dungelstraat in Halle-Booienhoven voltooid is. De huizen zien er modern en verzorgd uit.

Het project omvat naast de bouw van zes sociale huurwoningen ook de aanleg van een insteekweg vanaf de Dungelstraat tussen de nieuwe woningen en het Ontmoetingscentrum Halleman tot aan het achterliggende voetbalveld. Deze weg geeft toegang tot elk van de zes nieuwe woningen en een nieuwe toegang tot het ontmoetingscentrum Halleman.

Sociale Woningen Landen bouwde er één woning met twee slaapkamers, vier woningen met drie slaapkamers en één woning met vier slaapkamers.

Elke woning beschikt over een eigen tuintje, gelegen achter de huizen, in de richting van het pastoriedomein. De tuintjes zijn rechtstreeks toegankelijk via een nieuw pad, dat SWL heeft aangelegd tussen de tuintjes en de pastorietuin.

De zes woningen beschikken over een afzonderlijke centrale verwarming op aardgas, een gescheiden afwateringssysteem (scheiding van hemelwater en afvalwater), een eigen hemelwaterreservoir van 5.000 liter en een dubbele autostaanplaats.

Drie van de vier woningen met drie slaapkamers zijn bewoond vanaf 1 juni. Een woning met drie slaapkamers is verhuurd vanaf 1 juli. De woning met twee slaapkamers is verhuurd vanaf 1 augustus en de woning met vier slaapkamers is nog niet toegewezen.
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio