St-Bona Berkenbos brengt nieuw toneelstuk

Heusden-Zolder - Toneelgroep St-Bona uit Berkenbos brengt vanaf 23 maart hun nieuwste toneelstuk: “Schat, mag ik je mijn schat voorstellen?”.

Een dolle komedie in 3 bedrijven van Johan Deckers in een regie van Armand Vanhamel.

Dokter Swaenepoel is een gedreven gynaecoloog verbonden aan het St. Franciscus ziekenhuis. Hij is altijd volop bezig met zijn beroep en de meeste tijd brengt hij door in zijn kabinet en in de kraamkliniek. De dokter vergeet helemaal dat hij getrouwd is met een jongere vrouw, Anne, die soms wat meer verlangt dan alleen maar werken.

Zij wil niet alleen zijn geld, maar ook zijn liefde. Hun liefdesleven staat echter op een klein pitje. De dokter denkt dat hij goed presteert wanneer hij eens om de 3 à 4 maanden met zijn echtgenote slaapt. Natuurlijk is dat te weinig voor Anne! Ze wil hem dan ook wat oppeppen en haar enige manier bestaat erin hem jaloers te maken.

Ze vertelt hem dat zij een minnaar heeft en dat ze hem heeft uitgenodigd voor een feestje op vrijdagavond, samen met haar echtgenoot, de dokter. Maar dokter Swaenepoel is niet van gisteren en bedenkt een tegenzet… Maar dan beginnen de moeilijkheden en loopt alles behoorlijk uit de hand en volgen de misverstanden en komische situaties elkaar op in een razend tempo.

 

Wanneer?
op 23 - 24 - 27 - 30 - 31 maart 2012 steeds om 20 uur

Waar?
Toneelzaal van het St.-Franciscuscollege, Campus Berkenbos
Pater Amideuslaan
3550 Heusden-Zolder

Prijs?
Gereserveerde plaatsen: 7€
Voor C.J.P., groepen van ten minste 10 personen,
60-plussers of kinderen van minderen dan 12 jaar: 6,50 euro
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio