Gezinsbond Handzame-Edewalle houdt Kip- en Fietsfestijn

Kortemark - Op zondag 24 juni trekt de gezinsbond van Handzame-Edewalle er nog eens op uit voor een gezellige fietstocht voor het hele gezin. De tocht van een 25-tal km wordt voorafgegaan door een kipfestijn in de Gildezaal te Handzame.

Jurgen De Schepper van de gezinsbond legt uit: “Vanaf 11u voorzien we voor iedereen een aperitief. Aansluitend serveren we vanaf 12u kip met frietjes en vier soorten groentjes en dessert. Voor de kinderen is een springkasteel voorzien. Om 14u start de begeleide fietstocht in groep. Deze loopt langs rustige wegen, een bezemwagen volgt de groep. Er is een stopplaats voorzien waar de batterijen terug opgeladen kunnen worden. De fietstocht eindigt terug in de Gildezaal.
Deze niet te missen activiteit kost 10 euro per volwassene en 5 euro per kind. In deze prijs is de aperitief, kip met frietjes met één gewone consumptie, dessert en de fietstocht inbegrepen. Consumpties op de stopplaats van de fietstocht zijn niet inbegrepen. Deze prijzen gelden enkel voor leden van de gezinsbond Inschrijven kan tegen bij Roger Dervaux op het nummer 0496/21.73.96 en door overschrijving op het nummer 474-4161881-36 van de gezinsbond Handzame-Edewalle met vermelding van naam en adres en aantal volwassenen en kinderen”.

duh
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio