Lopen en dansen voor ‘Kortemark Komt Op Tegen Kanker’

Kortemark - Op zaterdag wordt in Kortemark gefitnesst, gedanst en gelopen ten voordele van ‘Kortemark Komt Op Tegen Kanker’. De Z-Runners uit Zarren organiseren een zomerjogging. Daarnaast kan ook gedanst worden op swingende Latijns-Amerikaanse muziek in OC De Kouter.

Zomerjogging.

De Z-Runners organiseren hun zomerjogging op zaterdag 30 juni om 16 uur met start en aankomst op de Markt te Kortemark. Mogelijke afstanden langs een prachtig parcours zijn 5,5 km of 11 km. Op de dag zelf gebeurt de inschrijving om 10u in OC De Kouter. Er worden heel wat prijzen verdeeld. Bij het afgeven van het borstnummer ontvangen alle deelnemers een prijs. Er is ook een aanwezigheidstombola en een extra prijs voor de eerste dame en eerste heer van de 5,5 km. De eerste drie lopers van de 11 km bij de mannen en vrouwen ontvangen eveneens een prijs.

Zumba

Op zaterdag 30 juni kan er ook gedanst worden op swingende Latijns-Amerikaanse muziek onder leiding van een professionele lesgeefster. Iedereen kan meedoen, ongeacht de ervaring. Alles gaat door in OC De Kouter. Van 10u tot 11u en van 14u tot 15u zijn de kinderen aan de beurt, van 11u tot 12u en van 15u tot 16u is de dansvloer het domein van de volwassenen.
Geïnteresseerden kunnen inschrijven bij Joke Pattyn, Koutermolenstraat 50 A of telefonisch via 051/ 57 05 38. Beide activiteiten zijn ten voordele van ‘Kortemark Komt Op Tegen Kanker’. Meer info op www.kortemarkkomtop.be.

duh
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio