Zomerhappening Landelijke Gilde Handzame met Sha Na en Paul Severs

Zomerhappening Landelijke Gilde Handzame met Sha Na en Paul Severs

Foto: duh

Kortemark - Op zondag 5 augustus organiseert de Landelijke Gilde van Handzame al voor de zestiende keer hun zomerhappening. Naar jaarlijkse gewoonte wordt de zomerse eet- en fietshappening afgesloten met een gratis optreden. Dit jaar wist het bestuur Sha Na en Paul Severs te strikken.

Het bestuur van Landelijke Gilde Handzame bestaat uit Johan Dewulf, Francis Debruyne, Stijn Gadeyne, Jan Stoens, Charles en Kris Phlypo, Marnic Obeyn, Kris Soenen, Patrick Pauwelyn en Bram Laleman. “Landelijke Gilde Handzame organiseert jaarlijks heel wat activiteiten”, vertelt voorzitter Johan Dewulf. “In december hebben we het Sint-Elooisfeest en daarnaast organiseren we nog een dropping en een bowlingavond”. Kris Phlypo vult aan: “In het jaar 1997 besloten we om ook tijdens de zomer een feest te organiseren. Onze zomerhappening omvat zoals altijd ook een aperitief een uitgebreide barbecue. Om 15.00u doen we een begeleide fietstocht en om 20.00u begint het slot van de happening met een gratis optreden. Dit jaar gaat onze happening door in de loods van bestuurslid Jan Stoens. Zo komt onze happening eigenlijk weer thuis, want de allereerste zomerhappening ging ook hier door”. Jan Stoens vult aan: “Die allereerste keer hadden we hier Christoff en het duo Paul en Wim. De afgelopen vijftien jaar haalden we heel wat Vlaamse artiesten naar Handzame, van K3 over Lisa Del Bo, Dana Winner en Tania Dexters tot Wendy Van Wanten. De laatste jaren trokken we meer de kaart van de dancemuziek omdat dat vooral jongeren aanspreekt. We hadden de laatste jaren bijvoorbeeld Sylver, Lasgo, Milk Inc en 2Fabiola op ons podium. Maar nu trekken we weer eens de kaart van de Vlaamse schlagermuziek”.

Het optreden Sha Na en Paul Severs vindt dus plaats op zondag 5 augustus vanaf 20u in de loods Jan Stoens in de Hazewindstraat 7 te Handzame en is gratis.
duh
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio