Miek Decleir exposeert in gemeentehuis

Miek Decleir exposeert in gemeentehuis

Foto: duh

Kortemark - Van 1 augustus tot en met 31 oktober zijn in het Kortemarkse gemeentehuis kunstwerken van Miek Decleir te bewonderen. Haar potloodtekeningen ontstaan voor een deel rond identieke thema’s. Haar grote interesse in tekenen en illustreren werd aangewakkerd door enkele zeer begaafde en begeesterde leermeesters tijdens haar opleiding.

Miek Decleir: “Je hebt alleen een blad en je potlood. Je tekent een lijn, een schaduw, een portret, een volledige tekening of een illustratie. Het beleven van muziek, woord of andere vormen van menselijke expressie, roept beelden op en kleurt je fantasie. Ideeën ontstaan. Samen krijgt alles vorm en dit wordt uiteindelijk de aanzet tot een nieuw werk”.
De werken van Miek Decleir zijn te bezichtigen in het Kortemarkse gemeentehuis, Stationsstraat 68. Elke maandag tot en met zaterdag is het gemeentehuis open van 9u tot 12u. De toegang is gratis. De tentoonstelling is ook open op de avondmarkt tijdens de kermis op 25 augustus van 18u tot 22u. Meer infokan bekomen worden bij de Cultuurdienst via 051 56 61 08 of via cultuur@kortemark.be.

duh
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio