Zwemclub KORF uit de startblokken

Zwemclub KORF uit de startblokken

Foto: duh

Kortemark - Zwemclub KORF gaat zoals veel sportclubs een nieuw sportjaar tegemoet. Het zwemonderricht voor kinderen is opnieuw één van de pijlers van de werking van de zwemclub.

Dries Bruwier: “De Kortemarkse zwemclub KORF bestaat al meer dan 25 jaar. We zijn aangesloten bij de Vlaamse Zwemliga en starten met het zwemonderricht vanaf vijfjarige leeftijd in de initiatiereeks. Daarna kunnen de kinderen vier scholingsgroepen doorlopen. Op het einde van deze scholing beheersen ze de drie zwemstijlen, zijnde schoolslag, rug- en borstcrawl. Momenteel zijn er meer dan 260 zwemmers bij de club aangesloten.
Door de jarenlange ervaring hebben wij een eigen succesvolle werkwijze opgebouwd om kinderen juist te leren zwemmen. We beschikken daarbij over gediplomeerde lesgevers die elk gemiddeld zeven kinderen begeleiden. Op zaterdag 2 februari starten we een nieuwe initiatiereeks. De eerste les start samen om 11u in het gemeentelijk zwembad Flipper. Acht weken lang krijgen de kinderen drie maal per week een half uur les, en dit op woensdag van 13u tot13.30u of van 13.30u tot 14u, op vrijdag van 17u tot 17.30u of van 17.30u tot 18u en op zaterdag van 11u tot 11.30u of van 11.30u tot 12u. De prijs voor deze initiatie bedraagt slechts 60 euro. Aansluitend na de initiatie zijn er verdere lessen mogelijk. Kinderen vanaf vijf jaar zijn welkom. Inschrijven kan via initiatie@korf.be of via onze website www.korf.be”.

duh
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio