Nieuw bestuur N-VA De Haan-Wenduine

Nieuw bestuur N-VA De Haan-Wenduine

Foto: if

De Haan - De N-VA-leden van De Haan-Wenduine kozen een nieuw bestuur. Bart Lippens (29 jaar) uit Wenduine blijft voorzitter. Van beroep is hij apotheker en binnen de N-VA is hij ook penningmeester van het arrondissementsbestuur Oostende-Veurne-Diksmuide.

Ondervoorzitter is Dirk Adriaenssens (De Haan centrum) en secretaris Dominique Heyrick-De Rijcker (Vosseslag). Trui Minne-Jonniaux (De Haan) is ledenverantwoordelijke. Trui zetelt ook in het OCMW. Voorts werden ook Eric Wouters (Klemskerke), Freddy Baert (De Haan centrum), Alain Desmaele (Vosseslag) en Ivan Ipskamps (Wenduine) verkozen tot bestuurslid.
 
In de gemeenteraad van De Haan blijft de N-VA samenwerken met de mensen van SAMEN, met wie ze de fractie N-VA/SAMEN vormen. De gemeenteraads- en OCMW-raadsleden van de fractie maken ook automatisch deel uit van het N-VA-bestuur. In de gemeenteraad zetelen Wilfried Vandaele (fractieleider, tevens ondervoorzitter van het Vlaams parlement en senator), Mathieu Delbarge, Jan Vermast, en Ronny Vandaele. OCMW-raadsleden zijn Trui Jonniaux en Lieve Vanhaecke-Van Damme.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio