Aarschot zingt, jazzweekend Knoet en Kamp A zetten Augustuszomer in

Start van een zomers weekend in Aarschot

Aarschot Zingt Foto: dvg

Aarschot - Veel sfeer in Aarschot met verschillend succes

Vrijdag 11 augustus 2017 was een belangrijke datum voor de start van het tweede deel van de Zomer van Aarschot. Dit werd mooi ingezet met Aarschot Zingt op de Grote Markt, een jazz-programma bij de Knoet en de start van Kamp A aan de Demerkade. 

Het weer viel alvast geweldig mee voor de drie activiteiten. Elde organisator had zijn verwacht klienteel. Hoewel moet gezegd dat de sfeer bij Kamp A en zeker bij De Knoet er het meest in zat. Op de Grote Markt werden wel goede covernummers gebracht, maar in vergelijking met vorige edities was het toch tot een eind in het tweede deel wachten voor het publiek volop mee begon te zingen. Liedjes van Johnny Cash zijn super maar niet echt meezingers. Heel wat aanwezigen onder het publiek vonden dat de pauze tussen de twee delen ook wat te lang duurde. 

Op Kamp A aan de Demerkade zat de sfeer, weliswaar wat gemoedelijker, er goed in. De start van dit initiatief kan beslist als supergeslaagd genoemd worden. 

Maar wat ambiance betreft werden de mensen aan de Knoet wel echt verwend. Het begin van het Jazz-weekend kon daar wel meer dan twee uur lang muziekgenot aanbieden, wat door het massaal aanwezige publiek volop werd geapprecieerd. Voor deze fans is er alvast goed nieuws. Vandaag, zaterdag 12 augustus 2017, is er een mooi vervolg, namelijk het Bai Kamara Jr Sextet dat vanaf 21u weer volop en gratis ambiance zal brengen aan de Knoet. Dat 'den Tesse' een neus heeft voor muzikaal talent hoeft eigenlijk niet meer gezegd en wordt bevestigd door de muzikale keuze dit weekend.

Ook Kamp A verwekomt de genieter weer op de Demerkade, waar zondag 13 augustus 2017 ook de maandelijkse boekenbeurs van Poëzie Aarschot zal plaats vinden. Kamp A verwent nog de sfeervolle genieter tot eind augustus.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio