Ezelsoor doet school leuker starten

Ezelsoor doet school leuker starten

Knutsel mooie kaften op je boeken Foto: Stad Aarschot

Aarschot - Kaft gratis je schoolboeken op ezelsoor boekenkaftdag

Op woensdag 6 september 2017 vindt de zesde editie van de Ezelsoor boekenkaftdag plaats. Alle zes- tot twaalfjarigen zijn van 14u tot 19u welkom in CC Het Gasthuis. De kinderen gaan aan de slag met gratis kaftpapier en etiketten. Op de binnenkoer kunnen ze leuke bladwijzers maken of hun boeken laten pimpen door één van de illustratoren.

Animatieprogramma voor het hele gezin

Je kan je eigen bladwijzer maken in het thema van het nieuwe culturele seizoen: vacht. Is een harige bladwijzer net iets te braaf voor jou? Pimp dan je boek met stoere stencils of ander decoratiemateriaal. Wil je toch net dat tikkeltje meer? Laat dan één van de aanwezige illustratoren een mooie tekening op je boek tekenen. Zo kan jij het nieuwe schooljaar met een unieke kaft starten.

Kleine avonturiers kunnen een poging wagen om een leuke rebus op te lossen. Overal in Het Gasthuis zitten posters verstopt waar telkens de naam van een voorstelling op uitgebeeld is. Kan jij aan de hand van de tips de verborgen voorstelling vinden? Dan maak jij kans om een familievoorstelling naar keuze te winnen.

Van al dat knutselen en zoeken krijg je natuurlijk ook honger. Hiervoor zijn er lekkere cupcakes.

Meer info?

www.hetgasthuis.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio