Uniek event voor Fashion Lovers

Aarschot Fashion Night 2017

Aarschot Fashion Night 2017

Aarschot Fashion Night Foto: IF

Aarschot - De allernieuwste modetrends voor de najaars- en wintermode worden op 21 september tijdens de 7de editie van Aarschot Fashion NIGHT voorgesteld in de Aarschotse Stadsfeestzaal. Tijdens een blitse show, met een geweldige line-up en modellen, tal van verrassingen, fijne kortingen en een leuke klantenactie toont Aarschot Fashion Night dat het uitgegroeid is tot één van de grootste en meest toonaangevende mode-events van de streek.

“Op donderdag 21 september  2017 dompelen we de enthousiaste aanwezigen onder in een groot modevat en tonen we het allermooiste van wat de najaars- en wintercollectie te bieden heeft. Voor iedere deelnemende handelszaak hebben we iets apart gecreëerd. De Stadsfeestzaal wordt op 21 september een paradijs voor fashion lovers. De nieuwste modetrends zullen er blinken. Aarschot Fashion Night toont mode voor elke smaak, elk figuur en elke budget. De toeschouwer wordt vergast op mode voor dames en heren, voor slank en volslank. De modellen tonen de allermooiste outfits, schoenen, bruidsmode, lingerie en feestkleding, sportief, casual, trendy of zelfs mode met iets meer pit” zegt Lily Schrijvers, organisator van dit modefeest.
De show begint om 19u30. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende handelaars. 

Line-up 

Arum Lingerie toont de allermooiste lingeriesetjes, nachtkleding en swim wear. Een aparte collectie dameskleding komt van Bazar Apart. De eigentijdse vrouw met klasse en elegantie zal smullen van de kledinglijn van Boetiek Bess. Bottine flaneert in trendy en stijlvolle schoenen. Brut biedt een mix van nonchalant, chique, stoer en boho. Conquest Fashion & Outdoor showt betaalbare damesmode, vlotte herenkleding en outdoor fashion. Herenkleding Deca toont kleding voor de modebewuste man van vlot tot casual chic. Het meeste pit zit ongetwijfeld in de show van Erotica Center. Fancy en hippe kleding voor de eigentijdse en zelfbewuste vrouw met smaak van Leopard Style. Exclusieve outfits, een knappe budgetlijn en body wear van Wolford worden voorgesteld door L’opéra. Romantische silhouetten zijn er van Maxim’s Couture. Textiel Van der Borght toont (w)ondergoed en nachtkleding voor het ganse gezin. Uit het exclusieve en historische kader van Oud Stadhuis komt trendy en hippe mannenmode en ook Vaudeville toont de nieuwste trends voor de eigentijdse en modebewuste man. De curvies van XL Mode showen een extra maatje, extra mooi.

Springplank voor modellen

 “We willen iedereen de kans geven om eens op de catwalk te schitteren. Voor sommigen is dit een springplank, een middel om een droom te verwezenlijken. Isha en Anna werden Miss Fashion, Bauke werd finaliste Flair Model, Skelte Mister Gay Vlaanderen en heel wat anderen bereikten finaleplaatsen in binnen- en buitenlandse wedstrijden. Onze modellen zijn echte toppers en daar zijn we heel trots op” zegt Lily Schrijvers.

Klantenactie

De modebeleving houdt niet op als de show gedaan is. Kom van 22 september tot en met 1 oktober shoppen bij één van de deelnemende handelaars en maak kans om één van de 5 waardebons van 100 € te winnen. 

Meer info is te vinden op de facebookpagina  ‘Fashion Event Flash’.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio