26e nationale zee-honden-wandeling in De Haan

26e nationale zee-honden-wandeling in De Haan

Foto: if

De Haan / Middelkerke - Op zondag 24 september organiseert hondenschool K.V. De Haan haar 26ste editie van de populaire nationale zee-honden-wandeling.

De wandeling brengt hondenliefhebbers en hun geliefkoosde viervoeter langsheen de polders, het strand en de Haanse bosjes tot in de badstad De Haan. Wandelaars kunnen zich tussen 9 uur en 15 uur inschrijven. Het start- en eindpunt ligt in de sporthal Haeneveld (Nieuwe Steenweg 74, 8420 De Haan). Er kan gekozen worden tussen afstanden van 7, 11 of 15 kilometer. De organisatie voorziet voldoende tussenstops waar de wandelaars en hun viervoeter een drankje kunnen nuttigen. Na de wandeling is er de mogelijkheid om na te genieten van deze prachtige dag. Naar jaarlijkse gewoonte krijgen de wandelaars tijdens de wandeling een zakje gevuld met kortingsbonnen en lekkers voor de hond.
Omstreeks 18 uur wordt de zee-honden-wandeling afgesloten met een prijsuitreiking. Wie meer info wenst kan terecht op de website van hondenclub K.V. De Haan: www.kvdehaan.be

 
Praktische info:
vertrek: vanaf 9 tot 15 uur
Inschrijving:  twee euro
Start & aankomst: Sporthal Haeneveld, Nieuwe Steenweg 74, 8420 De Haan
Meer info: www.kvdehaan.be

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio