Voorstelling doet publiek lang napraten

Succesvolle première huiskamervoorstelling 'Attention'

Succesvolle première huiskamervoorstelling 'Attention'

Huiskamervoorstelling in de Aarschotse Bib sloeg dadelijk bij het publiek aan. Foto: IF

Rotselaar / Begijnendijk / Aarschot - In het kader van de Digitale Week van 20 oktober tot 5 november bracht ZIP Productions vzw op zaterdag 28 oktober een uitverkochte première van de huiskamervoorstelling ‘Attention!’ in de bib van Aarschot

De voorstelling ‘Attention!’ gaat over het hedendaagse gebruik van sociale media en de virtuele creaties van een opwindend leven. Maar hoe anders wordt die realiteit als je die virtuele goede-en-succesvolle-held in het echt ontmoet? Edith Claes, Dieter Demerre, Bert Ceulemans en Pascale Frans leveren prima acteerwerk in een verrassend decor. Het publiek wordt geconfronteerd met hilarische, vervreemdende, ontroerende, ontgoochelende en hoopvolle toestanden in regie door Anke Schaap en onder begeleiding van Heptapoes bvba. Na de voorstelling in de Aarschotse Bib bleef het publiek er nog lang over napraten, een deel van het opzet van de voorstelling.

Volgende voorstellingen

De huiskamervoorstelling ‘Attention!’ van ZIP Productions vzw wordt georganiseerd met de steun van de Intergemeentelijke Culturele Samenwerking (IGCS) en CC Het Gasthuis. Er staan nog twee voorstellingen in Aarschot op het programma.

Op zondag 19 november en 10 december, telkens om 15 uur, kan je in twee Aarschotse huiskamers een voorstelling bijwonen. Tickets zijn telkens verkrijgbaar via CC Het Gasthuis. Na aankoop verneem je de adressen van de opvoeringen. Andere voorstellingen vinden vanaf zaterdag 4 november plaats in samenwerking met de IGCS-gemeenten Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Begijnendijk en Holsbeek. Voor info en reservatie contacteer je Pascale Frans (pascale.frans.01@gmail.com - 0496 25 40 37) of de plaatselijke instanties.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio