Westtoer zoekt enquêteurs voor onderzoek

De Haan / Middelkerke / Nieuwpoort / Koksijde - Westtoer, het autonoom provinciebedrijf voor toerisme, organiseert een onderzoek bij dagtoeristen aan de Kust. Westtoer organiseert een onderzoek bij dagtoeristen aan de Kust. Dit onderzoek loopt van februari tot en met november. Westtoer gaat daarvoor op zoek naar enquêteurs.

In iedere kustgemeente zullen op regelmatige basis korte enquêtes afgenomen worden van dagtoeristen. "Dit onderzoeksproject wil op een snelle manier data verzamelen over deze toeristen op kustgemeente- en kustniveau en daarvoor zoeken we nu gemotiveerde mensen", aldus voorzitter Franky De Block. De enquêteur spreekt zoveel mogelijk passanten aan op de door ons aangeduide plaatsen in de kustgemeente. U stelt hen enkele selectievragen om uiteindelijk korte enquêtes via iPad af te nemen van de juiste doelgroep, namelijk dagtoeristen."

info en voorwaarden

· Data en tijdstippen worden vooraf meegedeeld en vastgelegd volgens uw beschikbaarheid en uw statuut;
· Het aantal dagen waarop er wordt geënquêteerd, schommelt van een 4-tal per maand in voor- en najaar, tot een 3-tal per week in de zomermaanden en vakantieperiodes.
· Het enquêteren gebeurt telkens in de namiddag tussen 14.30 uur en 17.30 uur

De kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn bij aanvang van de opdracht en kunnen zich niet alleen in het Nederlands vlot uitdrukken, maar ook in het Frans. Kandidaten wonen in of nabij een kustgemeente of kunnen zich gemakkelijk verplaatsen naar de Kust.

Men kan zich kandidaat stellen als vrijwilliger met een vergoeding via vrijwilligerswerk of als zelfstandige, eventueel in bijberoep, met vergoeding per enquêteermoment van 70 euro, inclusief BTW en verplaatsingskosten.

Geïnteresserden moeten zo vlug mogelijk CV of coördinaten met studie-en/of werkverleden en motivatie bezorgen. Ook studenten kunnen zich hiervoor melden. Voor bijkomende vragen kunt u steeds terecht op onderstaande contactgegevens.
Info: Hilde Wullus - enqueteur@westtoer.be - 050-30 55 35.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio