Levensloop Koksijde zet vijfde jaar in

Koksijde - Op vrijdag 2 februari wordt het startschot gegeven van de vijfde editie van Levensloop Koksijde-Oostduinkerke. Iedereen die interesse heeft, een team wenst te vormen, wenst sponsoren, een gift wil doen, of er gewoon graag wil bij zijn, is welkom in De Kerkepanne om 18.30 uur. Aangezien het de vijfde verjaardag van Levensloop Koksijde is, heeft het comité beslist er een Kick-off deluxe van te maken.


Christel Vervenne, voorzitter van Levensloop Koksijde: "Voor deze vijfde editie maken we er inderdaad iets speciaals van op de Kick Off. Andere jaren houden we het puur bij het informeren van mogelijke deelnemers, teams en vechters. Voor dit lustrum koppelen we het aan een kaasavond met muziek voorafgegaan door boeiende sprekers."

Naast het podium en een goedgevulde bar, zal er ook een infostand aanwezig zijn. Daar zullen mensen info krijgen over hoe ze een team moeten vormen, hoe ze een gift kunnen doen, hoe ze Levensloop Koksijde kunnen sponsoren, wat je als vechter kan verwachten, hoe de kaarsenceremonie georganiseerd wordt, enz.  We kijken er naar uit om veel volk te ontvangen."

Met méér dan 100 inschrijvingen is de voorzitter zeer tevreden met de opkomst. Wie er nog wenst bij te zijn, meldt zich aan via koksijde@levensloop.be. Inschrijvingen voor het kaasbuffet zijn afgesloten.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio