Dirk Vansintjan licht energietoekomst toe

Lezing informeert over energiebeleid in de toekomst

Lezing informeert over energiebeleid in de toekomst

Dirk Vansintjan Foto: IF

Aarschot - Energiespecialist informeert over de toekomst van energieopwekking en -verbruik.

Waar staan we met de energietransitie in Europa, Vlaanderen en het Hageland? Waar moeten we naartoe tegen 2030-2050? Welke mogelijke scenario’s liggen op tafel? Wat gaat dat allemaal kosten? Wat kan ik zelf doen? Wie ook met deze vragen zit moet beslist naar de lezing van Dirk Vansintjan op 20 februari in het Capucienenklooster in Aarschot gaan. Energie, het is en blijft een heet hangijzer. Als ‘founding father’ van de grootste Vlaamse coöperatieve Ecopower is Dirk Vansintjan een goed observator van de energiewereld.

De stad Aarschot, Kringwinkel Hageland, Ecopower en Insp!ro vzw organiseren samen een lezing waarbij Dirk Vansintjan je inwijdt in de wereld van energie.

Programma: om 19.30 uur ontvangst, om 20 uur: verwelkoming door schepen van Leefmilieu Geert Schellens, om 20.05 uur: lezing door Dirk Vansintjan, om 20.55 uur: vragen en discussie, om 21 uur: netwerkcafé (Insp!ro vzw)

Inschrijven: Inschrijven voor de lezing kan nog tot en met 11 februari via www.aarschot.be. Deelnemen kost 4 euro (incl. drankje) bij voorinschrijving en 5 euro de dag zelf

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio