15de Start to Run van start

Koksijde - Atletiekclub Koksijde organiseert voor de vijftiende maal de joginitiatie Start to run. Dat is een training in groep gespreid over tien weken. Voor mensen zonder enige echte vorm van conditie is Start to Run 0 tot 5 km een ideale optie.

De trainingen vinden plaats op de gloednieuwe atletiekpiste op het sportpark Hazebeek in Oostduinkerke en starten op maandag 12 maart. Testen zijn gepland op woensdag 23 mei, met uitreiking van de brevetten en tombola op vrijdag 25 mei. Om deel te nemen aan de tombola moet je aanwezig zijn op de prijsuitreiking.

Info: ter plaatse inschrijven op maandag 12 maart vanaf 18.30 uur of vooraf via http://koksijde.macw.be/. Gratis voor ACK-leden (wel inschrijven), 50 euro voor niet-leden vanaf 14 jaar (rek. nr. BE47 0682 4679 2780). De inschrijving is definitief als het inschrijfformulier bij de club ingediend en de betaling gebeurd is. Training voor Start To Run (0-5 km) vinden plaats op maandag en woensdag om 19 uur, op vrijdag om 18.30 uur. Goede loopschoenen zijn een absolute must.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio