Danny Landélo blinkt andermaal uit met nieuwe single

Nieuwe single en videoclip op tweede groot fanbal

Nieuwe single en videoclip op tweede groot fanbal

Fanbal Danny Landélo Foto: IF

Aarschot - Danny Landélo nodigt iedereen uit op zijn tweede groot fanbal in Aarschot en blikt even terug op het voorbije succesvolle jaar.

Danny Landélo komt op zaterdag 5 mei 2018 naar Aarschot voor zijn tweede groot fanbal in zaal Vinea. De man maakte het voorbije jaar een grote sprong voorwaarts mee in de artiewtenwereld. Tijd om even te polsen naar wat dat teweeg bracht.

Hoe heb je dat voorbije jaar beleefd?

"Het voorbije jaar heeft me een enorme boost gegeven. Ik heb 2 coversingles uitgebracht en met trots kan ik zeggen dat op 5 mei tijdens mijn 2de fanbal in zaal Vinea te Aarschot de gloednieuwe single en videoclip 'WAT BEN IK BLIJ DAT IK JE KEN' zal voorgesteld worden. Het is een productie van wijlen Wim Claes van Studio Close op tekst van Steven Defraine. Wim heeft ook de vorige nummers herwerkt. Ik ben zeer fier op  het resultaat."

Heb je radio en tv bereikt?

"Qua radio- en tv-werk mogen we zeker niet klagen.  De nummers 'Dans en Zing' en 'Samen met jou' worden nog steeds goed gedraaid op de radiostations en ook de clips verschijnen nog dagelijks op Ment TV. De kers op de taart was toch wel  dat het nummer Samen met jou is binnen gekomen op nummer 37 in de Ultra Vlaamse Top 50 van Radio 2 en dat het daar toch enkele weken meegedraaid heeft."

Hoe zit het met de fanclub?

"Ik heb een vaste 'garde' fans die achter mij staan en die mij naar al de optredens volgen. Mijn dank gaat toch wel uit naar al deze mensen want wat ben je als artiest zonder fans."

Wat wil je nog verder bereiken en heb je een ultieme droom of wens?

'Een ultieme carrièrewens heb ik wel degelijk en die komt weldra ook uit. Want op 26 mei 2018 sta ik met de Koninklijke fanfare St. Huibrecht uit Ramsel in 'Dancing Heuvelhof-Life' om daar een aantal prachtige crooners neer te zetten. Dit 30 leden tellend orkest speelde eerder al onder meer samen met Gunther Neefs, Sergio, Nicole en Hugo en Garry Hagger. Dat zijn toch ook niet de eerste de beste, dus ik voel me best wel trots. Ondertussen werken we reeds aan de nieuwe single die in september zal uitkomen en waarvoor Gene Thomas de produktie voor zijn rekening zal nemen. Zo blijven we toch nog een beetje 'close' bij Wim Claes die uiteindelijk de 'Landélo stijl', zoals hij  het noemde, heeft gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat Gene het werk van Wim op een even efficiënte manier zal verder zetten. Uiteraard hoop ik dat ik op mijn fanbal van nu zaterdag 5 mei heel veel volk mag begroeten. Het zal zeker een leuke avond worden met heel wat bevriende artiesten."

Fanbal Danny Landélo

Zaterdag 5 mei 2018 - deure vanaf 18.30u - optredens vanaf 20u

Zaal Vinea - Poortveldenplein - Aarschot

Tickets: 10 euro (vvk) - 12 euro

 

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio