Nieuw cultureel seizoen gepresenteerd

Presentatieavond onthult programma CC Het Gasthuis

Presentatieavond onthult programma CC Het Gasthuis

Urbanus staat op het lijstje van het cultureel programma 2018-2019 van CC Het Gasthuis Foto: IF

Aarschot - Cultuurcentrum Het Gasthuis organiseert op woensdag 23 mei om 19 uur een presentatieavond voor het nieuwe cultureel seizoen. De programmatoren podium, muziek en expo geven er meer uitleg bij het cultuurprogramma van het seizoen 2018-2019.

De programmatoren leiden de bezoekers door het programma met bekende namen (The Scabs, Guido Belcanto, Adriaan Van den Hoof, Josse De Pauw, Urbanus, Johan Heldenbergh, Rinus van De Velde en vele anderen), maar staan vooral stil bij de minder bekende, onontgonnen parels. Dat zijn de voorstellingen die op het eerste zicht misschien niet onmiddellijk worden gekozen, maar na de enthousiaste uitleg door de programmatoren de verdiende aandacht zullen krijgen.

Tijdens de infoavond is er tijd voor een eerste kennismaking met enkele artiesten die volgend seizoen op de Aarschotse planken zullen staan. Bij een hapje en een drankje geven deze artiesten alvast een voorproefje van hun optreden.

Meer info:

Inschrijven voor de presentatieavond kan gratis via tickets@hetgasthuis.be. De online ticketverkoop voor het nieuwe cultureel seizoen start op zaterdag 2 juni om 9 uur.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio