OCMW-secretaris ontvangt koninklijk ereteken

OCMW-secretaris ontvangt koninklijk ereteken

OCMW-voorzitter Julia Mellaerts feliciteert haar secretaris met het koninklijk ereteken Foto: IF

Aarschot - Op zaterdag 21 april 2018 kende het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid het gouden ereteken toe aan Jan Maessen, OCMW-secretaris in Aarschot. Het ereteken werd toegekend als erkenning voor het professionele parcours dat de secretaris heeft afgelegd.

Jan Maessen kreeg het label ‘Sociaal engagement - Pleitbezorger van de sector’ toegekend. De erkenning komt er na een carrière van meer dan twintig jaar binnen de OCMW-sector. “Ik ben heel blij met deze waardering”, zegt Jan Maessen. “Het is een mooie pluim voor iets waar ik met hart en ziel achter sta.”

OCMW-voorzitter Julia Mellaerts (CD&V): “Ik wil Jan van harte proficiat wensen met dit koninklijk ereteken. Het is een beloning voor zijn grote verdiensten en jarenlange inzet voor onder meer onze OCMW-diensten.”

Volgens OCMW-secretaris Maessen is het de verdienste van alle medewerkers van de OCMW-diensten waar hij aan het roer staat of heeft gestaan. Om die reden wil hij het ereteken opdragen aan alle medewerkers van OCMW Aarschot en OCMW Kampenhout. Tot slot wil de man ook alle OCMW-secretarissen van heel Vlaanderen bedanken voor hun inzet, vastberadenheid en overtuiging om zich in te zetten voor diegenen die het minder goed hebben in onze samenleving. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio