Opendeur Juniper en Toscanzahoeve

Opendeurweekend bij Juniper Foto: Juniper

Aarschot - Twee speciaalzaken zetten dit weekend in Langdorp hun deuren open.

Opendeurweekend Juniper

Op zaterdag 19 en zondag 20 mei telkens van 10u tot 18u is iedereen welkom bij Juniper Shop. Sabine Eulaerts en haar helpers zijn er klaar voor en hopen heel wat geïnteresseerden te mogen ontmoeten. Op deze opendeurdagen zijn er heel wat kortingen van toepassing. Op het terras kan je genieten van een drankje en van de vermaarde Luikse wafels, donuts of ijsjes van de 'Cisse'. Er zijn ook diverse activiteiten zoals een workshop met Tony Looyenstein, intuitief tekenares op zaterdag. "Kom onze gezellige sfeer opsnuiven van vriendelijkheid, huiselijkheid en vertrouwdheid. Laat je onderdompelen in de wereld van mineralen, pendels, affirmatie- en tarotkaarten, engelen, elfen, …
Wie op zoek is naar een passende steen of mineraal staan we graag bij met persoonlijk advies. Kom ook eens snuisteren tussen onze heerlijke thee of ons ruim assortiment zuivere etherische oliën en wieroken en de leuke geschenkjes en geluksbrengers voor elke gelegenheid", zegt Sabine.

Meer info: www.junipershop.be

 

Opendeur Toscanzahoeve

Dit jaar bestaat Toscanzahoeve 15 jaar en daarom viert zaakvoerder Inge Pauwels, samen met haar team groot feest. Op zondag 20 mei worden de deuren open gezet en kan iedereen gratis komen proeven van alle diensten die worden aangeboden.

Toscanzahoeve is een centrum waar mensen en dieren elkaar kunnen vinden en waar er samen gewerkt wordt aan hun welzijn. Inge en haar team staan voor coaching in de brede zin van het woord. Gedragstherapie en training voor honden, katten en konijnen, jobcoaching voor mensen, beroepsopleidingen voor al wie zelf graag met dieren aan de slag wilt, groepslessen om samen met je hond fun te beleven  of er een betere band mee op te bouwen.

Daarnaast spant het centrum zich in voor het verhogen van het algemeen welzijn van mensen en dieren. Zwemtherapie, massagesessies, speurlessen, persoonlijke coaching sessies en dierenspiegel zijn maar een greep uit het aanbod waar dagelijks wordt op ingezet.

Tijdens de opendeurdag zullen ook een vlindertegel en een AED-toestel officieel worden ingehuldigd. Toscanzahoeve besliste zeer bewust om deze twee zaken te installeren omdat het idee erachter volledig aansluit bij de doelstelling van het centrum. De vlindertegel staat immers voor een beleid tegen zinloos geweld. Jammer genoeg worden gedragstherapeuten nog heel vaak geconfronteerd met zinloos geweld ten aanzien van dieren. Mensen weten dikwijls niet hoe ze best omgaan met hun dier en kiezen nog steeds te gemakkelijk voor een restrictieve en agressieve aanpak. Met het plaatsen van de tegel wil het team duidelijk maken dat zij hier absoluut niet achter staan.

Tijdens de opendeurdag zal iedereen kunnen kennismaken met de diensten van Toscanzahoeve. Bovendien kunnen de noodhokken van Dierenactie vzw en het hondenzwembad bezocht worden. Daarnaast zijn er doorlopen tal van leuke en leerrijke workshops: lichaamstaal bij honden, hondenfitness, denkspelletjes voor honden, massage, voeding en kruiden, EHBO, … en nog veel meer!

De opendeurdag vindt plaats op de Millistichel 3 in Aarschot en gaat door van 09u30 tot 17u. De toegang is uiteraard gratis en ook sociale honden zijn meer dan welkom. Ter plaatse is er een fotograaf waar je leuke foto’s van je dieren, je kinderen, of van jezelf kan laten nemen, en er is kinderanimatie voorzien.
Meer info: www.toscanzahoeve.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio