Koop nu je tickets voor je favoriete voorstellingen in het CC

Start ticketverkoop CC Het Gasthuis

Start ticketverkoop CC Het Gasthuis

Medewerkers CC Het Gasthuis klaar voor start ticketverkoop Foto: Dirk Van de gaer

Aarschot - Op zaterdag 2 juni om 9 uur start de online ticketverkoop van het nieuwe cultureel seizoen 2018- 2019 van CC Het Gasthuis. Cultuurliefhebbers kunnen die dag via de website van het cultuurcentrum (www.hetgasthuis.be) een keuze maken uit meer dan 150 theater-, muziek- en comedyoptredens die volgend seizoen te zien zullen zijn.

Wie een kijkje wil nemen in het programma, kan terecht op de website van het cultuurcentrum. Alle voorstellingen zijn op de website terug te vinden. Tickets bestellen kan vanaf zaterdag 2 juni om 9 uur.

Vriendenpas
Wie meerdere voorstellingen wil bekijken, koopt best een vriendenpas. Voor een vriendenpas betaal je 10 euro per volwassene. Je geniet dan van diverse voordelen, namelijk het goedkoopste tarief voor de voorstellingen van Het Gasthuis en speciale acties exclusief voor vrienden. "Een vriendenpas is snel terugverdiend. Zo kan je bij de aankoop van tickets voor twee voorstellingen er al je voordeel halen", zegt schepen van Cultuur Steven Omblets (CD&V).

Jaarbrochure
Naar jaarlijkse gewoonte wordt er ook een papieren jaarbrochure gemaakt. Trouwe abonnees vonden deze rond 24 mei in hun brievenbus. Anderen die de brochure graag in hun brievenbus willen ontvangen, kunnen een e-mail sturen naar tickets@hetgasthuis.be of langskomen in het cultuurcentrum.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio