Publiekstrekker doet andermaal de Demerstad aan

Hapfestival zorgt voor extra zomersfeer in Aarschot

Hapfestival zorgt voor extra zomersfeer in Aarschot

Dit weekend wordt het extra lekker en zomers in Aarschot Foto: Stad Aarschot

Rotselaar / Aarschot - Dit weekend komt het gezelligste foodtruckfestival van België weer naar het Stadspark van Aarschot. Lekker eten, een leuke setting en tal van muzikanten toveren het Stadspark om tot dé ‘place to be' en het is nog gratis ook.

Een 25-tal mobiele keukentjes en foodtrucks maken van vrijdag 3 augustus tot en met zondag 5 augustus van het Stadspark weer één groot openluchtrestaurant. De kleurrijke foodtrucks serveren lekker eten, bereid met verse ingrediënten. Naast dit lekker eten kan je er ook genieten van een betoverende setting waar akoestische muzikanten en vintage dj’s voor de nodige sfeer zorgen.

Ook voor de kleinsten is er animatie en entertainment, zodat het een feest wordt voor jong en oud! “Het is intussen de derde keer dat het HAP Foodtruckfestival neerstrijkt in Aarschot”, zegt schepen van Cultuur en Evenementen Steven Omblets. “Vorig jaar was het over de koppen lopen en we verwachten dit nu ook. Het belooft andermaal een geslaagde editie te worden met de lekkerste gerechten en animatie voor groot en klein."

"De gezinnen met kinderen kunnen het foodtruckfestival op zaterdagnamiddag 4 augustus bovendien combineren met Artuur Feest!, een kinderfestival op de Grote Markt met de Ketnetband.”

HAP serveert een rijk aanbod aan wijnen die uitstekend passen bij de gerechten. In de trendy bar worden overheerlijke gin-tonics en cocktails bereid. Bierliefhebbers komen aan hun trekken in een authentiek cafeetje met acht Belgische speciaalbieren van het vat.

Als kers op de taart streeft het festival naar een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. In alles wat het festival doet, ligt de nadruk op duurzaamheid en ecologie.

Meer info:

Vrijdag 3 augustus van 16 tot 24 uur Zaterdag 4 augustus van 12 tot 24 uur Zondag 5 augustus van 12 tot 22 uur Stadspark - 3200 Aarschot www.hapfestival.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio