Bloemenpracht op Koket Koksijde

Bloemenpracht op Koket Koksijde

Foto: if

Koksijde - Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 september organiseert het gemeentebestuur van Koksijde voor de derde keer Koket Koksijde – Floralia. Het bloemenfeest vindt plaats op het Theaterplein en in het gemeentehuis van Koksijde en wordt uitgewerkt door meesters-floristen die bloemen in een symfonie van kleuren tot kunst verheffen.

In 18 strandcabines laten 18 floristen het beste van zichzelf zien. Absoluut hoogtepunt zijn de bloemencomposities in het gemeentehuis van bloemensierkunstenaar Jo Pattyn bijgestaan door een team van gerenommeerde floristen.
‘Diamonds are forever’ en ‘diamonds are a girls best friend’: Koket Koksijde wentelt zich dit jaar in kristallen en diamanten. Bling Bling met bloemen. Kristallen en diamanten in alle kleuren en grootte, ontworpen door de eigen gemeentelijke dienst Technieken, met de juiste bloemenaccenten tot leven gebracht zijn, samen met de prachtige aankleding in de raadzaal, hét hoogtepunt van de tentoonstelling in het gemeentehuis. Jo pattyn laat zich dit jaar ook bijstaan door gerenommeerde floristen.
Op het Theaterplein voor het gemeentehuis van Koksijde legt de gemeentelijke Groendienst een duinenlandschap aan, waarvoor in totaal 650 ton zand wordt aangebracht. In 18 opgestelde strandcabines zullen 18 floristen een tot de verbeelding sprekende bloemencreatie brengen. Heren, geen paniek, deze kristallen en diamanten zijn niet te koop maar enkel te bewonderen. Mis deze kans niet!
Tijdens het evenement kunnen alle bezoekers eveneens deelnemen aan de wedstrijd ‘mooiste strandcabine’ met verschillende mooie prijzen te winnen

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio