CC Het Gasthuis trapt nieuw seizoen af met spektakel in de stad

CC Het Gasthuis trapt nieuw seizoen af met spektakel in de stad

Voorstelling programma's en de laatste tickets voor knappe optredens Foto: IF

Aarschot - Op zaterdag 22 september trekt cultureel centrum Het Gasthuis naar de Grote Markt, de Pater Raskinkade en de Demervallei in Aarschot om haar nieuwe cultuurseizoen in te luiden. Dit al voor de 23ste keer.

CC Het Gasthuis groeide doorheen de jaren uit tot een vaste waarde binnen het Hagelandse culturele leven. Het verkocht al meer dan 21.000 tickets voor het nieuwe seizoen 2018-2019. Op zaterdag 22 september om 14u opent het CC het nieuwe seizoen met spektakel op de Grote Markt. Je kan er terecht voor tal van activiteiten. Centraal hierin staat het jaarthema ‘Water’. Je kan meebouwen aan een fontein, gaan kijken naar een muziekoptreden op een vlot op de Demer, of een glaasje water drinken aan de waterbar. Om 15 uur vindt op de Demervallei dan weer een voorstelling van circus Marcel plaats.

Met een infostand maken de medewerkers van Het Gasthuis potentiele bezoekers warm voor de voorstellingen van het komende seizoen. Voor diverse fijne voorstellingen zijn er immers nog tickets beschikbaar, zoals voor Lais, Urbanus, Otto-Jan Ham, Bella Italia met onder meer Sandra Kim of TV-tunes met Wim Opbroeck. De medewerkers van Het Gasthuis geven dan graag tips voor het komende seizoen.

Uurschema

Start om 14 uur: aanbouwconstructie op de Grote Markt voor ouders en kinderen (doorlopend)
14.30 uur: Serendipity Sound System: live muziek op de Grote Markt
14.30 uur: DRE
15 uur: Circus Marcel op Demervallei
15.30 uur: Serendipity Sound System: live muziek op de Grote Markt
16 uur: DRE
16.30 uur: Serendipity Sound System: live muziek op de Grote Markt
17 uur: DRE
Meer info? www.hetgasthuis.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio