Zonta Goes Cabaret in Zeepreventorium De Haan

Oostende / De Haan / Middelkerke - Op zaterdag 13 oktober organiseert Zonta De Haan-Middenkust haar jaarlijks benefietdansfeest Zonta Goes… in het Zeepreventorium te De Haan. Voor deze feestelijke tiende editie koos de serviceclub voor Zonta Goes…Cabaret met een optreden van live partyband Domino.


Het benefietfeest is eerst en vooral bedoeld om locale sociale projecten een financieel hart onder de riem te steken. Zo steunde Zonta de voorbije jaren ondermeer Kansarmen Wenduine, Arktos, Equu Libre, Het Anker, Duinhelm, het Zorghuis, Tejo Oostende, MPI Huis aan zee, Blindenzorg Licht en Liefde, Ithaka, Viktor, De Passant, De Katrol en Wanderart.
Op donderdag 25 april 2019 wordt danj in d'Annexte te De Haan de opbrengst van dit Zonta Goes benefietfeest uitgereikt aan de gekozen sociale projecten en aan de Zonta Award winnaars. Annemie Struyf is daarbij de 'special guest'.
Ondertussen is Zonta Goes uitgegroeid tot een topper van formaat aan onze middenkust. Vorige editie waren er meer dan duizend aanwezigen
Een inkomkaartje voor dit feest kost 25 euro in voorverkoop, en 30 euroaan de deur. U koopt ze via de leden of met enkele muisklikken op http://www.zontadehaan-middenkust.be/zonta-goes/tickets.
 
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio