Ladies Night bij Kringwinkel Hageland

Ladies Night bij Kringwinkel Hageland

Ladies Night in de Kringwinkel Foto: IF

Rotselaar / Aarschot - Vandaag, donderdagavond 22 november 2018, vindt de eerste Ladies Night van De Kringwinkel Hageland plaats in De Kringwinkel Diest, het 'broertje' van Kringwinkel Aarschot.

Tussen 19 en 22u voorziet De Kringwinkel naast een aanbod exclusieve (feest)kledij en accessoires en top huisraad / elektro stukken allerlei verwennerijen voor haar klanten. Zo kan je onder meer aanschuiven voor een kapbeurt, manicure behandeling of massage, wordt er make-up en kledingadvies gegeven, lopen er levende paspoppen rond en of geniet je van een lekker hapje en tapje. Dit allemaal gratis en voor niets voor alle bezoekers.

De Kringwinkel Hageland lanceert vandaag ook het ‘chique dinges’ label. Dit label kwam tot stand in samenwerking met De Kringwinkel Vites en met de steun van de provincie Vlaams-Brabant. Met het chique dinges label wil De Kringwinkel haar doelen nog meer in de kijker zetten voor haar klanten. Want elke euro die gespendeerd wordt in een Kringwinkel, wordt 100% herinvesteerd in haar werking. Dinges kopen in De Kringwinkel Hageland is hergebruiken. Dinges kopen in De Kringwinkel Hageland is mensen met minder kansen een job bezorgen. Chique toch?

Tot slot: mannen die meekomen naar de Ladies Night, zijn zeker ook welkom ... Een ‘men cave’ wordt vb ingericht 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio