Inspraakvergaderingen kennen veel bijval

De Haan - Een eerste ronde inspraakvergaderingen in de verschillende woonkernen van de gemeente ligt net achter de rug en kon op veel belangstelling van de bewoners rekenen.

De opkomst lag hoog, van een 80-tal aanwezigen in de kleinere kernen tot zelfs driehonderd geïnteresseerden in de grotere woongebieden. De deelnemers konden in een open en gemoedelijke sfeer hun vragen en opmerkingen kwijt.

"Die vragen worden nu verwerkt en komen in een verslag dat je zal kunnen raadplegen op de gemeentelijke website", legt burgemeester Wilfried Vandaele (Open & N-VA) uit. "Wie dat wil kan zelfs een verslag toegestuurd krijgen. Met het initiatief willen we onze inwoners de mogelijkheid geven om de krijtlijnen van het beleid voor de komende jaren mee uit te zetten, maar het zorgde eveneens voor de mogelijkheid om kleine of grote problemen te melden. De inspraakvergaderingen zijn geen losstaand of eenmalig initiatief, maar maken deel uit van een breed aantal maatregelen om de inwoners te betrekken bij het beleid."
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio