Van

Rillaarse Nacht

Rillaarse Nacht

De drijvende krachten achter de Rillaarse Nacht Foto: dvg

Aarschot - Vandaag, zaterdag 25 mei 2019, is het weer groot feest in Rillaar. De Rillaarse Nacht begon met randanimatie bij voetbal en is nu stevig uitgegroeid

Steven Blommaert en de gebroeders Bart en Tom Cerpentier nodigen iedereen uit op hun Rillaarse Nacht. Het trio begon met dit evenement in 2017. Hij wou iets extra's aan het voetbaltornooi breien. Enkele ‘kleinere’ artiestennamen werden binnen gehaald. De try-out werd een succes. Hoewel dit succes zag de voetbalclub er toch geen heil in om dit in 2018 nog eens mee te organiseren. Het trio wou wel doorgaan en engageerden zich onder hun drie om er toch voor te gaan. “Rillaar is een toffe gemeenschap dat graag feest. Met de spontane hukp vanuit diverse zijden van Rillaar werd de editie van 2018 een nog groter succes met maar liefst een 550-tal bezoekers”, zegt Tom.

Dit jaar hebben de drie nog uitgebreid, zowel in plaats, fun als artiesten. “Onze kermisdag op het voetbalterrein in de Langestraat ka nog meer volk aan nu en we verwelkomen er onder meer Sam Gooris en VC De Gies. Ambiance verzekerd dus”, melden de drie.

De Rillaarse Nacht steunt dit jaar ook een goed doel, waarvoor al heel wat steunkaarten werden verkocht. De opbrengst wordt geschonken aan Arne Dehaes, beter gekend als Superheld Arne. Voor zijn medische zorgen en onderzoeken is heel wat geld nodig en het steunt KOTK. “Er zijn nog steeds steunkaarten te koop, onder meer in café Het Gemeentehuis en tijdens de Rillaarse Nacht zelf."

Het trio dankt alvast al wie het mogelijk maakt om deze Rillaarse Nacht mogelijk te maken.

Waar: Voetbalveld FC Rillaar - Langestraat Rillaar

Wanneer: Zaterdag 25 mei vanaf 19.30u

Prijs: Gratis

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio