Carrousel, een heuse teletijdmachine naar de Belle Epoque

 Carrousel, een heuse teletijdmachine naar de Belle Epoque

Foto: if

Middelkerke - Het gemeentebestuur van Middelkerke heeft afscheid genomen van het Visweekend, maar verwelkomt een nieuw initiatief: Carrousel. Daarmee gaat Westende op zaterdag 8 en 9 juni terug in de tijd, naar de roaring twenties, de beau monde, de art nouveau en de Belle Epoque.

U kunt dan genieten zoals de eerste toeristen een eeuw geleden dat deden: animatie op de pleintjes, een geleide wandeling in Westende, een brocantemarkt, een spelletje retrotennis, een modeshow en zo veel meer, zoals een retrotram nemen naar Westende. Ook voor de kinderen staat heel wat animatie gepland.

Antiek- en brocantemarkt

Zowel op zaterdag als op zondag van 11.00 tot 18.00 uur kunt u gezellig kuieren langs de talrijke kraampjes van de antiek- en brocantemarkt. Wie graag wil deelnemen als standhouder  kan zich inschrijven via info@hobby13.be.  Meer info op www.hobby13.be

Belle Epoquewandeling

Een begeleide Belle Epoquewandeling neemt je op zaterdag en zondag, telkens om 11, 14 en 16 uur mee in het verleden van de badplaats. Deelnemen is gratis, reserveren bij de diensten voor toerisme.


       

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio