Muzikaal driedaagse uit dank voor benefietweekend

Café viert 1 jaar heropening

Café viert 1 jaar heropening

Benefiet De Oude Tijd anno 2018 Foto: Peter Maris Fotografie

Aarschot - Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli nodigt de VZW Jazzidot iedereen namens café De Oude Tijd iedereen uit op hun dankfestival.

Inmiddels bijna anderhalf jaar geleden brak in het knusse café, de Oude Tijd, aan de Leuvensestraat in Aarschot brand uit. Het interieur werd helemaal vernield en ging ook de toog - de 'altaar' van het café- er aan. Maar de klanten van deze unieke pub lieten het er niet bij en richtten een benefietweekend in om de zaakvoerders te steunen in een snelle heropening van hun geliefde zaak. En met positief resultaat. De zaak kon snel weer open en met zorg werd ook weer een unieke toog geplaatst. De heropening ging dan ook gepaard met een feestelijke driedaagse.

Om dit mooi moment, het benefiet en de heropening te eren, wordt dit weekend iedereen op muzikaal vertier getrakteerd. Vandaag, vrijdag 12 juli start het weekend met een DJ-avond. Vanaf 19u treden er DJ B.A., DJ Nékes en DJ Niccoo op. Op zaterdag is het vanaf 16.30u de beurt aan Fenix, 2 Brand New Oldtimers, The Joshua, Kirri Valvekens Experience en Less Autre. Op zondag 14 juli staat alles vanaf 13.30u in het teken van jazz. Het Sofie Shi Trio, BB-Jazz en het Jos Moons Kwintet brengen de jazz-liefhebbers in extase en trachten tegelijk de non-believers in jazz toch warm te maken voor deze muziekstijl.

Met dit muzikaal programma wordt, hetzij op kleinere schaal, een leuk vervolg gegeven aan het muzikaal weekend van de Fundays van een week eerder.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio