Tattoo Convention steunt het goede doel

Tattoo Convention steunt het goede doel

Foto: Mario Declerck

Middelkerke - Dit weekend vindt in CC De Branding de grote Tattoo Convention plaats. De organisatie in in handen van de vzw Tattootripe. De opbrengst van deze zesde editie gaat naar hulp voor de negenjarige Remy Dejaegher. Het jongetje kampt met heel wat gezondheidsproblemen.

Er wordt een benefiet barbecue georganiseerd voor slechts 15 euro per persoon. Inschrijven kan op de site van het event https://www.tattooconventionmiddelkerke.com waar je ook alle info en het programma van de tweedaagse vindt. De traiteur is niemand minder dan Matthias alias Kurt Deconinck, wereldkampioen barbecue. "En er valt natuurlijk ook heel wat meer te beleven op de convention. Naast de benefiet op zaterdag komen er ook bands optreden, is er karaoke, er zijn eet- en drinkgelegenheden, een photobooth, springkastelen en het spreekt voor zich dat je ook een tatoeage kan laten plaatsen. Misschien eentje uit mijn Best of Decate boek, waar mijn mooiste potloodschetsen in staan”, vertelt organisator Anthony Bloes.

Plaatselijk fotograaf Mario Declerck zorgt voor een mobiele studio. "Tijdens deze beurs kunnen de getatoeëerden een foto laten nemen van zichzelf, die krijgen die dan ook uiteraard mee naar huis plus een digitale versie", aldus Mario.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio