Festival van de Verloren Onschuld heeft eigen lied

© IF

Ook dit jaar organiseren CC Het Gasthuis en Aleydistheater het Festival van de Verloren Onschuld. Acht dagen vol muziek, cultuur, heerlijk eten en nog zoveel meer. Een gezellige aanvulling voor Aarschot kermis.

Dirk Van de gaer

Het is inmiddels een traditie dat CC Het Gasthuis en Aleydistheater elk jaar de handen in elkaar slaan voor een fantastisch feest. Het programma van het festival is ook dit jaar goed gevuld. Op donderdag 15 augustus kan je vanaf 17 uur genieten van een heerlijke portie mosselen, gevolgd door een spetterend optreden van Mr Ray (Raf Hermans) om 20.30 uur. Liefhebbers kunnen ook zaterdag 17, zondag 18 en donderdag 22 augustus van een portie mosselen gaan genieten.

Ook de filmliefhebbers komen aan hun trekken. Op vrijdag 23 augustus om 21.30 uur kan je in openlucht de film ‘Once’ komen kijken. Op zaterdag 24 augustus kan je dan weer om 14 uur de benen strekken tijdens een cultuurwandeling door Aarschot. Op de tussenstops kan je genieten van een lekker glaasje wijn met tapas. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Eigen lied voor het Festival van de Verloren Onschuld Frans Vanvlasselaer van de groep Frans’ Connection staat dit jaar voor de 15de keer op het podium van het festival. Om dat te vieren, schreef hij een eigen lied, waarin je onder andere te weten komt waaraan het festival zijn naam te danken heeft. Hoe verliest iemand zijn onschuld in de attractie ‘de rups’ op de kermis? Tijd om de keel te smeren voor deze meezinger van formaat (zie filmpje hieronder).

Meer info? Het volledige programma van het Festival van de Verloren Onschuld vind je op http://www.aleydistheater.be/ en https://www.hetgasthuis.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus