Nieuwpoort bruncht for life #3 op 15 december

Nieuwpoort bruncht for life #3 op 15 december

Foto: if

Middelkerke / Nieuwpoort / Koksijde - Tradities zijn er om gerespecteerd te worden. Daarom slaan Nele Decorte van de zaak Juliette en Nicolas Vermote van vakantiecentrum De Barkentijn opnieuw de handen in elkaar voor de derde editie van Nieuwpoort Bruncht for Life.

De opbrengst van de brunch gaat dit jaar naar de vzw’s Sabou, Kompani en Boven de Wolken. Sabou realiseert projecten (zoals scholen) in Burkina Fasso, Kompani is een erkende organisatie voor de bijzondere jeugdzorg in Oostduinkerke en Boven de Wolken fotografeert sterrenkindjes. Initiatiefnemers van de brunch zijn Nele Decorte van handelszaak Juliette en Nicolas Vermote van De Barkentijn. In het organisatiecomité zitten ook Michael Truyens en Darka Laury (Barbouni), Jeffrey Devooght (Sjefs), Marc Delen en Isabelle Cools (Karo’s Eethuisje). 

De organisatoren dromen van een opkomt van 250 deelnemers, want dat is de maximumcapaciteit van De Barkentijn waar de brunch op 15 december plaatsvindt. Er is een shift van 8.30 tot 10.30 uur en één van 10.30 tot 12.30 uur. Volwassenen betalen 23 euro en kinderen van zes tot twaalf jaar 10 euro.

 

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio