Originele Amerikaanse trekker maakt Coca-Cola Kersttruck extra speciaal dit jaar

Coca-Cola Kersttruck doet opnieuw Aarschot aan

Coca-Cola Kersttruck doet opnieuw Aarschot aan

Op zondag 29 december keert de Kersttruck van Coca-Cola weer naar Aarschot. Van 13u tot 19u open voor bezoek. Foto: IF

Aarschot - Vorig jaar kon de Coca-Cola Kersttruck heel wat volk naar de Demerstad brengen. Dit jaar komt de truck terug, maar dit keer met een echte originele Amerikaanse trekker.

Morgen, zondag 29 december, komt de Coca-Cola Kersttruck terug naar Aarschot. De truck, die tussen het Huis van de Kerstman (oude werkhuizen) en het stadhuis zal staan, is van 13u tot 19u toegankelijk voor het publiek. "Het wordt beslist een bijzondere dag want we hebben dan naast Kerstman Harry ook de Coca-Cola Kerstman op bezoek", zegt organisator Lilly Schrijvers. "Maar de truck an sich is ook heel bijzonder dit jaar. De trekker is namelijk een authentieke Amerikaanse trekker met de lange neus."
Of het supergrote geheel wel op zijn plaats geraakt deed wat twijfels opborrelen. Maar Lilly laat alvast niets aan het toeval over. "Het wordt een huzarenstukje om het gevaarte ter plaatse te krijgen. Om dit tot een goed einde te brengen krijgen we ondersteuning van transportbedrijf P&W Goossens, gevestigd aan de Langdorpsesteenweg."

Er is alvast om 11u afspraak met de truck op de Bonewijk. Ter plaatse wordt dan gekeken of de truck zelf binnen kan rijden. Indien dit voor problemen zou zorgen wordt de remorque afgekoppeld en door een trekker van P&W Goossens ter plaatse gebracht. De originele trekker wordt er nadien terug voor geplaatst en de bezoeken en het maken van knappe plaatjes kan dan beginnen.

"We zijn er heel fier op dat we ook dit jaar de truck naar Aarschot hebben kunnen halen", besluit 'kerstfee' Lilly.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio