Nieuwe website promoot take away-formules en online shoppen bij lokale handelaars

Aarschot - In deze moeilijke periode gaat de stad Aarschot de lokale handelaars en horeca-uitbaters waar mogelijk ondersteunen. Zo lanceert ze een website om lokale take away-initiatieven en online shoppen bij lokale handelaars te promoten en te stimuleren.

Website
Schepen van Economie Bert Van der Auwera: “De website www.winkeleninaarschot.be bundelt de lokale take away en online shopping-initiatieven van de Aarschotse handelaars en horecauitbaters. Op die manier willen we de handel en horeca in Aarschot en de deelgemeenten een duwtje in de rug geven in deze crisistijden.”

Burgemeester Gwendolyn Rutten: “De lokale horeca- en handelszaken worden economisch zwaar getroffen door de veiligheidsmaatregelen in het kader van de coronacrisis. Het stadsbestuur zet dan ook alles op alles om hen te ondersteunen. We roepen iedereen op om te surfen naar www.winkeleninaarschot.be en lokaal te blijven shoppen en maaltijden af te halen.”

Jouw online shop of take away-initiatief promoten?
Wil je jouw online shop of take away-formule in de kijker zetten op deze nieuwe website van de stad? Teken dan snel én gratis in via centrummanager kirsten.blanckaert@cityd-wes.be. Bezorg haar de nodige gegevens (contactinfo, logo, beschrijving van je zaak en links naar je website en/of Facebookpagina). 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio