Het Paul Bruna mondmasker is er

Het Paul Bruna mondmasker is er

Foto: if

De Haan / Middelkerke / Nieuwpoort / Koksijde - De Middelkerkse zanger Paul Bruna heeft in deze barre coronatijden heel wat fans gelukkig gemaakt. Dat kan voorlopig helaas niet met optredens, maar hij is een van de eerst artiesten die mondmaskers heeft met zijn naam op.

Paul Bruna was op 2 maart een van de eerste Vlaamse artiesten die aankondigde geen handen en kusjes meer te geven aan de fans omwille van covid19. Heel wat artiesten kondigden toen hetzelfde aan en ondertussen is handen en kusjes geven helemaal uit den boze bij iedereen. Net zoals veel artiesten tekent Paul Bruna de laatste weken meer afgelastingen aan in de agenda dan nieuwe boekingen, maar toch blijft hij niet bij de pakken zitten. “We zijn bezig met een aantal nieuwe projecten en een nieuw repertoire, maar we willen vooral klaar zijn op het moment dat er weer toelating wordt gegeven om optredens te doen. Ik weet dat dit nog een tijdje kan duren maar dat heeft er ons niet voor weerhouden om mondmaskers te laten maken als gadget voor de fans en als bescherming voor de medewerkers. Veiligheid voor alles” zegt Paul.

Hij is meteen ook al weer een van de eerste artiesten die mondmaskers heeft met zijn naam erop.  De mondmaskers zijn in stof en makkelijk ter onderhouden. Ze zijn ook vooraf, bij de fabrikant, verpakt in een plastichoesje .

Alle info over de ‘fan mondmaskers’ is te verkrijgen via het mailadres: mail@paulbruna.be

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio